ویزای دبی ویزای امارات فوری و عادی

شرایط و نحوه اخذ ویزای توریستی امارات متحده عربی - ویزای دبی

دبی شهری در امارات متحده عربی می باشد که با توجه به نزدیکی به ایران و تفریحات و جاذبه های توریستی مصنوعی که با سرمایه های هنگفت در دبی ایجاد شده یکی از پر رفت آمد ترین مقاصد توریستی برای ایرانیان و اکثر  کشور های جهان به شمار می رود .

اگر قصد دارید تعطیلات خود را در دبی بگذرانید میتوانید از طریق تور دبی که آژانس های مسافرتی به صورت پکیج ارائه میدهند انتخاب کنید (که معمولا ویزای دبی به صورت خدمات روی تور دبی ارائه میدهند )   یا به صورت شخصی اقدام به مسافرت کنید .

با گرفتن ویزای امارات میتوانید به تمام شهر های امارات از جمله دبی شارجه عجمان ابوظبی راس الخیمه فوجیره خورفخان و العین و مصدر سفر کنید .

مراحل اخذ ویزای دبی / روادید امارات متحده عربی

 ایرانیانی که قصد سفر به امارات را دارند میبایست با پاسپورت ایرانی با حداقل 7 ماه اعتبار اقدام ثبت درخواست ویزا نمایند و مراحل زیر را طی کنند :

  1. ارسال مدارک مورد نیاز
  2. ثبت درخواست
  3. پرداخت هزینه
  4. دریافت ای ویزا یا ویزای اینترنتی از طریق ایمیل یا تلگرام

مدت زمان اخذ ویزای دبی

برای گرفتن ویزای دبی چقدر زمان نیاز هست ؟

مدت زمان صدور ویزا به صورت تقریبی هست و بستگی به تعطیلی های و اعیاد امارات دارد ولی حدودا :

برای ویزاهای عادی بین پنج تا هشت روز کاری

برای ویزاهای فوری بین یک تا سه روز کاری زمان می برد.

انواع روادید دبی

  1. ویزای توریستی یک ماهه عادی دبی
  2. ویزای توریستی یک ماهه فوری دبی
  3. ویزای توریستی سه ماهه عادی دبی
  4. ویزای توریستی سه ماهه فوری دبی

شرایط و مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا

  1. پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار
  2. اسکن دقیق رنگی از صفحات اول و دوم پاسپورت
  3. چک ضمانت (که بعد از بازگشت از سفر مسترد میگردد)

سوالات احتمالی خود در مورد روادید امارات (ویزای دبی) اینجا بیابید و یا از کارشناسان ما بپرسید

اگر ویزا مسافر رد شد مبلغی برگشت داده می شود ؟

خیر زیرا که هزینه ی دریافتی از مسافر به عنوان هزینه درخواست ویزا می باشد و کارگزار ویزا امارات هزینه ای را عودت نمی دهد.

آیا درخواست ویزای دبی برا خانم ها محدودیتی وجود دارد؟

خیر همه افرادی که بالای 18 سال داشته باشند و پاسپورت معتبر با حداقل 6 ماه اعتبار میتوانند اقدام به درخواست ویزای دبی نمایند .

آیا درخواست ویزای دبی نیاز به وثیقه دارد؟
آیا درخواست ویزا به صورت آنلاین انجام می شود؟
ویزای اخذ شده دبی چطور به دست من می رد ؟

ویزای دبی پس ا صدور میتوان به صورت فیزیکی و یا به صورت الکترونیک برای شما ارسال شود و کافیست از آن پرینت تهییه کنید .

ویزای اخذ شده دبی چطور به دست من می رد ؟

ویزای دبی پس ا صدور میتوان به صورت فیزیکی و یا به صورت الکترونیک برای شما ارسال شود و کافیست از آن پرینت تهییه کنید .

نکات مهم در هنگام ثبت درخواست روادید

اطمینان از این که قبلا برای ویزای دبی اقدام کرده اید و رد شده است امکان ثبت دوباره درخواست وجود ندارد

مدت زمان صدور ویزا به صورت تقریبی میباشد و هیچ تضمینی در مدت زمان صدور ویزا وجود ندارد و بستگی به تعطیلی های وزارت امور خارجه امارات دارد

صدور و یا عدم صدور ویزا به عهده وزارت خارجه امارات می باشد از این رو تمام آژانس ها و پراول فقط مسئولیت اقدام برای ویزا را دارند نه صدور ویزا

در صورتی که قصد ورود به امارات از شهری به غیر از دبی را دارید می بایست در درخواست ویزا نام شهر ورودی شارجه یا ابوظبی را را ذکر کنید

حتما قبل از تاریخ اتمام ویزا باید از امارات خارج شده باشید در صورت تمام شدن اعتبار ویزا و حضور در امارات به ازائ هر روز تاخیر 100 درهم جریمه باید پرداخت کنید .

برای افراد بالای 60 سال احتمال اپلای شدن ویزا بسیار پایین می باشد .

پراول کارگزار رسمی ویزا توریستی امارات آماده ارائه خدمات ویزا دبی با بهترین قیمت و سریعترین زمان آماده همکاری با آزانس های همکار و مسافران عزیز می باشد .

جهت ارسال درخواست ویزا فرم زیر را تکمیل بنمایید و مبلغ را پرداخت کنید پس از تاید مدارک توسط هماکران ما با شما تماس گرفته می شود و در سریعترین زمان ممکن درخواست به وزارت امور خارجه دبی ارسال میگردد و در پس دریافت پاسخ سریعا برای شما ارسال خواهد شد